"Oprostićemo Barceloni ako nam daju Messija"
(Foto: EPA)

James Pallotta sasvim otvoreno

"Oprostićemo Barceloni ako nam daju Messija"

Midhat Šljivak

Barcelona je prije nekoliko dana odlučila pokvariti veliki posao ekipi Rome i u posljednjem trenutku su im ispred nosa "ukrali" Brazilca Malcoma.

Ovaj 21-godišnji fudbaler trebao je da potpiše za rimski tim, spakovao je stvari iz Bordeauxa, ali se predomislio i otišao je u Barcelonu kada je čuo za ponudu ovog tima.

Čelnici Rome su bili bijesni nakon svega. Razmatraju čak i pravne akcije, a predsjednik Vučice James Pallotta ističe da će Barci oprostiti sve ako im daju Lionela Messija.

"Ono što je Barca učinila nije etički. Dobili smo pravne savjete i ljudi iz Bordeauxa će biti pozvani da svjedoče. Barcelona nam se jučer izvinila, ali nismo prihvatili to izvinjenje. Oprostićemo im ako nam daju Messija", rekao je Pallotta, ali je istakao kako će u budućnosti ipak sarađivati sa Barcom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naravno da ćemo sarađivati u budućnosti. Ipak su oni veći klub od nas", istakao je prvi čovjek Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi