Lovren žestoko kritikovao FIFA-u zbog Salaha: "Možda mu treba evropski pasoš?"

Oglasio se na Twitteru

Lovren žestoko kritikovao FIFA-u zbog Salaha: "Možda mu treba evropski pasoš?"

E. Čaušević

FIFA-ina ceremonija The Best održana je sinoć u Zurichu.

Za najboljeg igrača svijeta očekivano je proglašen Robert Lewandowski koji iza sebe ima zaista nevjerovatnu sezonu u Bayernu.

Lewandowski je uspio da pobijedi Mohameda Salaha i Lionela Messija koji su na kraju imali manje glasova od njega.

Također, FIFA je izabrala i najbolji tim za 2021. godinu što su mnogi žestoko kritikovali. Formacija je bila 3-3-4 i imali smo čak četiri napadača u najboljem timu godine, a tu nije bilo Mohameda Salaha.

Mnogi su bili iznenađeni što se Salah nije našao u najboljem timu godine jer je blistao u dresu Liverpoola i u godini iza nas.

Zbog toga se na Twitteru oglasio i njegov bivši saigrač Dejan Lovren koji je žestoko kritikovao FIFA-u i ljude koji su birali ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema mjesta za Salaha u FIFA-inom timu godine??? Ponovo! Ljudi koji poznaju fudbal znaju da on zaslužuje biti tu. Šta mora još da uradi da bude dio tog tima? Možda da ima evropski pasoš", poručio je Lovren.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Tako se može reći i za Alžirca Benzemu.Nepravda!
3 1
Sars33
Ma trebali su iskreno stavit u sastav Pjanica... ne znam sta je on gori od Kantea ili Jorginha... nije daleko od njih, cak je i bolji. :) Aj Lovren ne dipr
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi