Dejan Lovren je veliki gospodin: Potezom nakom utakmice oduševio cijelu Mađarsku

Svaka čast

Dejan Lovren je veliki gospodin: Potezom nakom utakmice oduševio cijelu Mađarsku

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske jučer je doživjela neočekivan poraz u gostima od Mađarske sa 2:1.

Viceprvaci svijeta su bili veliki favoriti u jučerašnjem okršaju, ali su doživjeli poraz koji je šokirao javnost u susjednoj zemlji. Hrvatska je imala prednost od 1:0, ali je na kraju Mađarska preokrenula i osvojila tri boda.

Domaći selektor sredinom prvog dijela iz igre je morao izvesti Dominika Nagyja zbog povrede. Njega je povrijedio Dejan Lovren, a za iznenađenje svih sudija nije svirao ni faul.

Ipak, Lovren je na kraju utakmice pokazao da je veliki gospodin. Defanzivac Vatrenih je tražio Nagyja kako bi mu dao svoj dres. To je zabilježio i FS Mađarske koji je objavio fotografiju na zvaničnoj Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

MirzaBarucic
Takvi su Bosanci. Bravo Dejane Zeničaninu.
9 1
Mirko
??
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi