Dejan Lovren seli u Seriju A?
Foto - EPA

Dejan Lovren seli u Seriju A?

Midhat Šljivak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (30) karijeru bi mogao nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Kako navode mediji s Apenina, Lazio pokazuje ozbiljan interes za dovođenje 30-godišnjeg štopera Liverpoola i pokušat će da ga angažuju već u ljetnom prelaznom roku.

Lovren nije prvi izbor kod Jurgena Kloppa. Iako ima još godinu dana ugovora, izvjesno je da će on napustiti Anfield, a vidjet ćemo hoće li na kraju rimski tim uspjeti da ga dovede u svoje redove.

Hrvatski fudbaler i ranije se povezivao s prelaskom u Seriju A. Navodno je prošle sezone bio jako blizu Milana i Rome, ali na kraju do dogovora nije došlo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Lazija interes za 30-godišnjeg defanzivca pokazuju još Tottenham, Lyon i Arsenal.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi