Skandal u miks-zoni s Lovrenom u glavnoj ulozi: "Pa sad se podsmjehuješ tu, smradu jedan"

Vatreni se naljutio

Skandal u miks-zoni s Lovrenom u glavnoj ulozi: "Pa sad se podsmjehuješ tu, smradu jedan"

Edmir Škorić

Nakon što je Hrvatska osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Dejan Lovren je izazvao skandal u miks-zoni, te je napao i izvrijeđao nekoliko hrvatskih novinara.

Lovren je prvo prošao pokraj hrvatskih novinara koji su tražili izjavu bez ijedne riječi, a onda kazao da "sada će vama Luka Modrić dati izjavu" i otišao.

Nakon što je izašao iz miks-zone, neko od novinara se nasmijao. Lovren je to čuo i upitao ko se smije.

"Nismo se tebi smijali", odgovorili su mu, a onda je Lovren počeo da galami. "Kakav je ovo način, vi ste protiv, vi se smijete, sprdate s nama. Vama nije drago zbog ovoga".

''Ne, vi niste ponosni. Jedni ste od rijetkih koji ste nas pljuvali od početka i niste vjerovali'', urlao je Lovren, a na odgovor novinara da to nije tačno hrvatski stoper je nastavio vikati:

"Pa sad se podsmjehuješ tu, smradu jedan. Ti i ovaj gospođa. Nisi to snimio kad se smijao. Nisi to snimio, je li tako?'' vikao je Lovren.

''Kažem ti, nemoj se ponašati, nema smisla, da govoriš pred 30 ljudi takve riječi'', Lovrena su pokušali smiriti neki od novinara. ''Pa to je istina'', odgovorio je nogometaš. ''To je sramota što ti sada govoriš'', na kraju je odgovorio jedan hrvatski novinar.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Pomalo neočekivan ispad isksunog defanzivca, posebno kada se zna da se sve odvijalo nedugo nakon što je proslavljen veliki uspjeh i osvojena nova medalja.

Na kraju je pred novinare došao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak te se izvinio novinarima na neugodnosti.

Top Komentari

user1605368976
Šta očekivati od seljaka iz Kaknja.
10 5
struja
Aha,a sad je iz Kaknja
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi