Mnogi stranci napuštaju Rusiju, Dejan Lovren odlučio ostati

Ima ugovor sa Zenitom

Mnogi stranci napuštaju Rusiju, Dejan Lovren odlučio ostati

E. Škorić

Prema riječima generalnog direktora Zenita Aleksandra Medvedeva, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće napustiti ruski klub.

Mnogi strani igrači napuštaju Rusiju nakon silnih sankcija uvedenih od zapadnih zemalja, a FIFA je jučer obradovala sve njih jer im je dopustila da mogu da bez odštete potpišu ugovor s nekim drugim klubom izvan Rusije i da tamo budu najmanje do kraja sezone.

Ove ovlasti korstit će mnogi, no čini se da Lovren nije od onih koji će sada napustiti Rusiju. On je trenutno pod ugovorom s ruskim velikanom Zenitom i čini se da to neće mijenjati.

"Lovren namjerava napustiti Zenit? Ova informacija ni u kojoj mjeri nije tačna", rekao je Medvedev u razgovoru za ruski portal Sport24.

I neki bh. nogometaši nastupaju u Rusiji, pa i dva reprezentativca - Dennis Hadžikadunić, koji je član Rostova, te Darko Todorović koji igra za Ufu.

Top Komentari

Manager
Milanovićev igrač možda ?
5 1
green_dragon
Isao bi i on jadnik ali ga nece niko...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi