Stanković na pregovorima u Italiji, Zvezda ostaje bez trenera?

Mora donijeti odluku

Stanković na pregovorima u Italiji, Zvezda ostaje bez trenera?

S. Mlaćo
Dejan Stanković bi mogao na kraju sezone napustiti Crvenu Zvezdu.

Naime, italijanski mediji prenose da je Stanković viđen u Milanu gdje je razgovarao sa predsjednikom Sampdorije Massimom Ferrerom.

Claudio Ranieri će na kraju sezone napustiti Sampdoriju, a Stanković je glavni kandidat da ga naslijedi.

Srbin je u Italiji kao igrač proveo 15 godina a nastupao je za Lazio i inter. Spominjalo se da ga je Sampdoriji prepoučio Siniša Mihajlović koji trenutno vodi Bolognu.

Stanković je kao fudbaler osvojio apsolutno sve što se moglo osvojiti u klupskoj karijeri i ima zaista brojne trofeje.

Sa Laziom je osvojio titulu prvaka 2000. godine. U istom timu je osvojio dva puta Kup i Superkup Italije, Kup pobjednika kupova i UEFA Superkup.

Oglasi

U dresu Intera je stekao svjetsku slavu. Bio je dio tima koji je osvojio trostruku krunu 2010. godine, a sa Nerazzurima je osvojio ukupno 15 trofeja.

I u trenerskoj karijeri je sa Zvezdom krenuo jako dobro, a koliko je realno sada očekivati odlazak ostaje da se vidi.

 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije