Dejan Stanković oduševio Srbiju svojim potezom
Foto: EPA

Grande Deki

Dejan Stanković oduševio Srbiju svojim potezom

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković napravio je sjajan potez u vremenu kada se Srbija bori s pandemijom koronavirusa.

Zbog virusa COVID-19 u Srbiji je na snazi vanredno stanje. Mjere su dodatno pooštrene, granice zatvorene za sve državljene, a prema posljednjim informacijama trenutno je više od stotinu ljudi zaraženo.

U ovim teškim trenucima Srbiji je pomoć pružio trener Crvene zvezde i nekada sjajni fudbaler Dejan Stanković, tako što je donirao respiratore i veću količinu medicinske opreme bolnicama.

"Dužnost svakod od nas ko može da pomogne u ovako teškom trenutku je da to i uradi onima kojima je to najpotrebnije. Nije bitno koliko, svaki doprinos je jedan život više spašen", poručio je Stanković, čiju izjavu prenosi b92.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Stankovićeva želja da ovim činom potakne i ostale sportiste da se uključe i ovu akciju.

Top Komentari

TIGAR
grande deki..j....te on u guzicu smrdljavu
0 0
azmir
Jedini fudbaler uz Mihajlovica kojeg nemogu gledati ni na televiziji al za ovo mu svaka cast,to je patriotizam.A gdje su nase patriote ....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije