Igrači Crvene zvezde ne znaju šutirati penale
Foto - EPA

Šest uzastopnih promašaja

Igrači Crvene zvezde ne znaju šutirati penale

M. Šljivak

Crvena zvezda pobijedila je večeras na svom terenu Napredak s 3:0 i tako je nastavila krupnim koracima da grabi ka novoj tituli prvaka.


Relativno su lagano crveno-bijeli stigli do nove pobjede, ali su i večeras promašili penal i zaista izgleda kao da fudbaleri ovog tima ne znaju šutirati penale.

Nevjerovatno zvuči, ali ovo je fudbalerima beogradskog tima čak šesti uzastopni penal kojeg nisu iskoristili, ukupno četvrti otkako je na klupu sjeo Dejan Stanković.

U utakmici protiv Napretka penal je promašio Radovan Pankov, koji je pogodio prečku, a protiv Čukaričkog je nedavno udarac s 11 metara promašio i Ben.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na pripremama u Turskoj penale su promašili Richmond Boakye i Milan Pavkov, a u prvom dijelu sezone Tomane i još jednom Boakye.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti