Del Bosque: Ne bih iz poštovanja govorio o trenutnoj situaciji u Realu

Bivši trener Madriđana

Del Bosque: Ne bih iz poštovanja govorio o trenutnoj situaciji u Realu

E. Škorić

Bivši španski selektor Vicente del Bosque odbio je govoriti o situaciju u Real Madridu.

Del Bosque je bio trener Reala od 1999. do 2003. godine i sa Kraljevima je osvojio osam trofeja, uključujući i dvije Lige prvaka.

"Ne bih komentarisao trenutnu situaciju iz poštovanja. Ono što bih rekao moglo bi nekome da zasmeta ili bi izazvalo dodatni fokus medija", rekao je Del Bosque.

Nedavno je indirektno prozvao Zinedinea Zidanea kada je rekao da "ukoliko je neko bio sjajan igrač, ne znači da će biti i dobar trener i da te dvije stvari nisu direktno u vezi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa Zidaneom Real ove sezone ne stoji baš najbolje, no Francuz je donio Madriđanima tri Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi