Zidane: Zanima me samo jedna stvar, a vi ste došli da pričate o mogućem otkazu

Jasan je bio trener Reala

Zidane: Zanima me samo jedna stvar, a vi ste došli da pričate o mogućem otkazu

E. Čaušević

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da bi Zinedine Zidane mogao dobiti otkaz na klupi Real Madrida.

Kraljevski klub je prije nekoliko dana doživio ubjedljiv poraz od PSG-a u Ligi prvaka sa 3:0 nakon čega su se pojavile priče da Florentino Perez razmišlja o tome da dovede u Real novog trenera.

Španski mediji objavili su da postoji šansa da se na klupi Kraljeva vrati Jose Mourinho, ali je Portugalac to demantovao. O otkazu nije htio pričati ni Zidane na današnjoj press konferenciji.

Naime, Real Madrid sutra ima teško gostovanje kod Seville, a pred ovaj meč novinare je najviše zanimalo šta on misli o pričama da bi mogao dobiti otkaz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vi ste došli da pričate o mogućem otkazu, ali mene zanima samo jedna stvar i to je sutrašnja utakmica. Ne zamaram se onim što se dešava van kluba. Čeka nas teška utakmica sutra, Sevilla je opasan tim, ali su igrači spremni da daju maksimum i dođu do pobjede", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Bolje da pola ekipe promjene nego njemu otkaz da dadnu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije