Del Piero napao Allegrija: "Ne može takav igrač sjediti na klupi!"
Allegri svojim metodama rada ljuti mnoge u Juventusu, ali i dalje tvrdi da Dybala nije za prvih 11.

I legenda se umiješala

Del Piero napao Allegrija: "Ne može takav igrač sjediti na klupi!"

E. Škorić

Legenda Juventusa Alessandro Del Piero ima šta da prigovori treneru Stare dame Massimilianu Allegriju.

Juventus i Inter su sinoć odigrali 0:0 u Torinu, a u ovom meču tek je kasnije ušao Paulo Dybala, dok je naš Miralem Pjanić bio jako nervozan kada ga je Allegri izvadio iz igre u 85. minuti.

Allegri je ranije imao sukobe i sa Danijem Alvesom, Leonardom Bonuccijem... Dakle, nije ništa novo da se Allegri sukobljava s prvotimcima Juventusa, a to se nimalo ne dopada Del Pieru.

"Mislim da igrač poput Dybale nikad ne bi smio da bude na klupi u ovakvim utakmicama", kazao je Del Piero pred kamerama Sky Sportsa u direktnom sučeljavanju sa Allegrijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lako je to reći kada ne vidite šta se dešava na terenu. Nogomet nije matematika, nije egzaktan, ali važno je da igrači ostanu fokusirani na utakmice i da naporno rade", odgovorio mu je Allegri.

Istina je da je Dybalina forma u padu, ali definitivno je Argentinac neko ko treba da igra, ali Allegri ne misli da mijenja svoju odluku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi