"Ne, ništa se nije dogodilo, samo sam htio što prije napustiti teren"
EPA

Pjanić odbacuje mogućnost sukoba sa trenerom

"Ne, ništa se nije dogodilo, samo sam htio što prije napustiti teren"

Eldar Ganibegović

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić tvrdi kako nije bilo nikakvog dobacivanja prema Maxu Allegriju prilikom njegovog izlaska iz igre. Veznjak Stare dame je također rekao kako je njegova momčad ispustila dva boda u ovome susretu. 

Pjanić je izgledao nezadovoljno dok je napuštao teren u 85. minuti meča kada ga je zamijenio Rodrigo Bentacur, u tom momentu se činilo kao da nešto dobacuje svome treneru.

"Ne, ništa se nije dogodilo, samo sam htio brzo napustiti teren, kako bi ostalo više vremena da ekipa dođe do pobjede", izjavio je Pjanić za Mediaset Premium.

"Razočarenje tima u svlačionici bilo je očigledno, jer smo bili bolji na terenu i nismo iskoristili naše šanse."

"Inter je dobra momčad. Dobro poznajem rad Luciana Spallettija. Velika šteta, jer smo bili superiornija ekipa u utakmici i mogli smo doći do pobjede."

"Sada moramo gledati naprijed i uzeti više bodova. Večeras smo ispustili dva boda, jer Inter nije imao pravih prilika za postizanjem gola. Imaju izvanrednu sezonu i ako ekipe u vrhu nastave sa ovakvim tempom, borba za Scudetto će trajati do samog kraja."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Juventus je uvijek poštovao svoje protivnike, ali svjesni smo da smo ovu utakmicu morali pobijediti. Želimo nastaviti dominaciju u Seriji A, želimo sedmi Scudetto zaredom i dat ćemo sve od sebe da dođemo do njega", poručio je bh. veznjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
ŠTA OVAJ SEPET OD IGRAČA GLUMI, DA VALJA OSTO BI NA TERENU.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi