Počeo 'rat' Pjanića i Allegrija, na čijoj strani su navijači?
Pjanić je iz igre izašao u 85. minuti, ali imao je šta da kaže Allegriju, koji očito gubi konce...

Počeo 'rat' Pjanića i Allegrija, na čijoj strani su navijači?

E. Škorić

Juventus i Inter odigrali su 0:0 u velikom italijanskom derbiju na stadionu u Torinu.

Juventus nije uspio da slomi otpor gostiju iz Milana iako je većim dijelom meča bio bolji, imao je više šansi, ali Samir Handanović je bio sjajan na golu gostiju, dok je Interova odbrana pronašla način da zaustavi ofanzivce Stare dame.

Sve u svemu, bod više znači Interu, koji je zadržao dva boda prednosti nad Juventusom, a trener Massimiliano Allegri bit će podložan novim kritikama.

U 85. minuti Allegri je odlučio da iz igre izvede bh. reprezentativca Miralema Pjanića, dok je šansu dao Bentancuru. Prilikom izlaska iz igre, Pjanić je dobacivao nešto Allegriju i moglo se vidjeti kako je razočaran ovom odlukom trenera.

Na društvenoj mreži Twitter se uveliko navijači Juventusa raspravljaju o toj situaciji, ali većina komentara se odnosi na Allegrija, kojeg smatraju krivcem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne vidim smisao da vadi Pjanića iz igre, a Higuain ne može ništa. Pjanić je bio među najboljima", napisao je jedan od njih. Poznato je da je nekoliko igrača Juventusa zbog Allegrija otišlo iz kluba, a primjer je i stoper Leonardo Bonucci i očigledno da Allegri u nečemu griješi i da s određenim potezima stvara bijes kod igrača, ali i navijača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SEIKO
OĆERAJTE UMIŠLJENO GOVNO ZVANO PANJIĆ.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi