Žestok okršaj navijača u Beogradu, sve je uništeno

Daleko od stadiona

Žestok okršaj navijača u Beogradu, sve je uništeno

E. Škorić

Svjedoci tvrde da ovako nešto ranije nije viđeno.

Crvena zvezda i Partizan u subotu su igrali 167. derbi i on je završen bez pogodaka. Kao i inače, velike su tenzije zbog velikog rivaliteta, mada nije bilo incidenata na stadionu Marakana kako ih inače zna biti.

No, zato je došlo do navijačkog sukoba na beogradskim ulicama prije same utakmice. Sukob je izbio na uglu Pasterove i Resavske ulice, a navijači su se tukli letvama, stolicama i remenima.

Jedan od navijača pao je na tlo, što se vidi na snimku, a ostali ga nastavljaju tući. Na snimku se čuje i kako jedna osoba, vjerovatno ona što snima, govori: "Ovaj je mrtav".

Nije poznato šta se kasnije dešavalo i koliko je povrijeđenih.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Očevici nemilog događaja tvrde da je sve srušeno i da se ovako nešto nije dugo vidjelo na ulicama glavnog grada Srbije.

Top Komentari

Daj boze svake sedmice ovakvih derbija, nek se pobiju
9 0
Hasni
Kako se hlupaju fino, nigdje nevido slovo Z
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi