Rade Krunić priznao da je bio spreman prestati s nogometom, otkrio čiji dres bi volio obući

Reprezentativac BiH trenutno u Milanu

Rade Krunić priznao da je bio spreman prestati s nogometom, otkrio čiji dres bi volio obući

E. Škorić

Bh. reprezentativac Rade Krunić želi igrati ponovo na Marakani.

Krunić trenutno s Milanom želi da osvoji Scudetto, a veznjak Rossonera zagolicao je maštu navijača Zvezde rekavši da bi volio igrati u dresu beogradskog velikana i na stadionu na kojem je gostovao kao igrač Donjeg Srema, Borca iz Čačka i Milana.

"Bože zdravlja. Uvijek sam govorio da se nadam da će mi se ta želja ostvariti. Zavisiće kako mi bude išlo u karijeri i meni i Zvezdi. Za šta budemo ja, za šta klub. Dosta treba da se poklopi. Želja i nada uvijek ostaju. Ne pomišljam u ovim godinama i na ovom nivou da to uradim", počeo je Krunić razgovor za podkast "Na ivici terena", otkrivši da je oduvijek navijač crveno-bijelih s Marakane.

"Navijači me zovu da dođem sada, da pokažem ljubav. Nije to lako i jednostavno, nema smisla da sada to uradim iz Milana. Možda nekad poslije, ako budem spreman i fizički ipsihički. Ne bih išao tamo da samo budem tamo i da ukanalim klub, to bi bilo sebično. Ako budem mogao da pomognem i ako oni budu za, ako se poklopi, želja je tu".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Istakao je da je prije potpisa za Donji Sre u januaru 2013. godine imao čak dilemu da li nastaviti dalje s nogometom.

"Bilo je situacija da sam htio da ostavim nogomet. Spreman da ostanem tu kući, da malo igram, da učim školu, posao, zbog tih nepravdi koje su mi se desile. Otac me ubijedio da idem u Donji Srem. Čim kreneš na gore, samo treba ići gore i htjeti što više. Nisam klinac više, imam iskustvo, ostvaren sam kao igrač i osoba. Mlađima bih savjetovao da uvijek žele više", zaključio je Krunić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
Fuj, gadis mii se
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi