Tuča navijača Zvezde i Partizana

Brutalan obračun 'Delija' i 'Grobara' u Zvorniku

25

Komentari (25)

Keno
lol 5 na 5 u zvorniku... wtf
jassony
@plemic mislis na Velezov stadion koji ste okupirali i prisvojili ili?
Zgembic
@plemic cuj smrada skutorskog kako laze ko poglavnik mu Covic bivsi vodja navijaca Veleza
Matic
Podijelite glupanima oruzje pa nek se pobiju
Hrusta98
Nije svaka glava za dvije noge !
WOLF20
Koga boli ***** za ovom sirotinjo, ne **** ih Beograd 2%
Zeleni_zub
Mlati se bijeda jer nemaju pametnijeg posla.
COVID19
Jesu li delije iz Zvornika a grobari iz Loznice ili obratno?
Arnel925
Nema ništa bolje od dobre tuče protiv navijača neprijateljskog kluba. Ovako mi strumpfove lemamo.
BHFHZ
A koga mi lemamo care , stop Rasizmu i fasizmu , sto Nam ovo treba zaista Zvornik je nas grad i ovo sramno isto ja jenu rajvosa bila tuca hajduka i dinama nije bosna samo Sarajevo voli svoje postuj tudze pa ces vidjeti napredak …
BogatiDijasporac
Prirodno si glup?
Arnel925
@BHFHZ drug til izgleda nikad nisi bio na sjeveru ili na Grbavici kad je derbi. Toliku mrznju prema nama niko nema kakvu oni imaju. I naravno kad pođu na nas mi pođemo na nji. Bio sam na istoku više puta na Grbavici prije nego što su dobili oni tribinu i nikad nisam mogao utakmicu pregledati na miru jer čitavu utakmicu sa juga su nas gađali kamenjima a mi uzvratimo naravno. I naravno sa takvim huliganima nikad neću biti prijatelj.
Passionmerka
Hvala ti Boze pa ne pripadam ovom mentalno zaostalom narodu
jassony
Koji pacenik moras biti pa da pored lokalnog kluba ili nekog drugog iz svoje drzave ti navijas i gines za temo neke koji te ismijavaju kad dodjes u njihovu drzavu i za njih nisi i nikad neces biti "srbin" ni kod susjeda "hrvat", za njih ste bili i bit cete bosanci, a za nas cete uvijek biti genocidasi i uzp-ovci, tako da jadni nigdje ne pripadate!
Tejo1995
Mi smo srbi pa smo srbi bilo iz bosne srbije crne gore hrvatske ali smo srbi i znamo ko smo i sta smo , a ti sto si prodo vjeru za veceru i sto sad mrzis sopstveni narod to je tvoj problem . Ja ne mrzim nikoga a ni najmanje bosnjake komsije posto pretpostavljam da se tako izjasnjavas . :)
Zgembic
Tooooo dajte im nozeve i bombe.
CrveniKakanj
Mowzilla
Chetnicka posla...
Salgijica
Nek se vlasi rokaju, koga briga
SonPen1946
e kakvi maloumnici, svasta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.