Brutalan obračun 'Delija' i 'Grobara' u Zvorniku
Foto - Screenshot

Tuča navijača Zvezde i Partizana

Brutalan obračun 'Delija' i 'Grobara' u Zvorniku

M. Šljivak

Navijači Crvene zvezde i Partizana žestoko su se sukobili protekle noći u Zvorniku.

U brutalnom obračunu navijača beogradskih klubova u ovom gradu u Bosni i Hercegovini šest osoba je povrijeđeno, a četiri huligana su uhapšena.

"Došlo je do sukoba između lokalnih navijačkih grupa Crvene zvezde i Partizana. Šest osoba je povrijeđeno, a četiri oseobe su lišene slobode. Dva lica imaju teške tjelesne povrede", saopšteno je iz policijske uprave Zvornik.

[twitter]https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1421080300608753669[/twitter]

Ovakve scene nisu rijetkost u Bosni i Hercegovini. Često u RS-u dolazi do sukoba navijačkih skupina koje navijaju za beogradske klubove, a Zvornik je samo nastavak netrepeljivosti navijača ovog kluba.

[twitter]https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1421082235017510912[/twitter]

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prije nekoliko godina u tuči u Bijeljini ubijen je navijač Partizana Aleksandar Pantić.

Scene iz Zvornika su zaista brutalne i svakako se nadamo da se ovakve stvari u Bosni i Hercegovini neće ponavljati.

Top Komentari

jassony
Koji pacenik moras biti pa da pored lokalnog kluba ili nekog drugog iz svoje drzave ti navijas i gines za temo neke koji te ismijavaju kad dodjes u njihovu drzavu i za njih nisi i nikad neces biti "srbin" ni kod susjeda "hrvat", za njih ste bili i bit cete bosanci, a za nas cete uvijek biti genocidasi i uzp-ovci, tako da jadni nigdje ne pripadate!
10 0
Arnel925
Nema ništa bolje od dobre tuče protiv navijača neprijateljskog kluba. Ovako mi strumpfove lemamo.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi