Delije i Grobari šalju poruku za RTS

Navijači Partizana i Zvezde

Delije i Grobari šalju poruku za RTS

E. Škorić

U meču protiv Proletera navijači Partizana jučer su dali svoje mišljenje oko spornog snimka na nacionalnoj televiziji.

Grobari su tokom utakmice Partizana i Proletera na svojoj tribini istakli transparent kao odgovor Radio televiziji Srbije na anketu u kojoj je prije nekoliko dana zamućena dukserica jednog od učesnika ankete jer je na njoj bila mapa KiM (Kosovo i Metohija, op.a) i poruka Nema predaje.

"U Jutarnjem programu RTS-a emitovan je prilog u kojem je, greškom urednika, jednom od anketiranih građana blurovan natpis na majici", naveo je kasnije RTS u obrazloženju kako je duks zamagljen.

Navijači Partizana su, kao i ranije navijači Crvene zvezde, imali poruku za RTS.

"Saopštenje RTS-a jalovo i lažno, Nema predaje reći je važno", pisao je u dva reda parola na tribini stadiona u Humskoj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije