"Delije" još nismo vidjeli u ovako srdačnom izdanju

Kao braća rođena...

"Delije" još nismo vidjeli u ovako srdačnom izdanju

Sutra se igra osam utakmica 2. kola grupne faze Lige prvaka. Između ostalih, igra se i utakmica na beogradskoj Marakani - između Crvene zvezde i Olympiacosa.

Duel je to dva kluba u bratskim odnosima. Tačnije, dva kluba čiji su navijači u bratskim odnosima, a od kada su Zvezda i Olympiacos izvučeni u istu grupu među simpatizerima srbijanskog i grčkog velikana nisu prestale najave bratskog derbija.

Prva "tura" navijača Olympiacosa je već stigla u Beograd gdje će čekati sutrašnji meč, a srbijanski mediji prenose da se očekuje da značajan broj pristalica kluba iz Atine u prijestolnicu Srbije stigne i sutra.

Navijači Olympiacosa, popularni Gate 7, su danas s osam autobusa i više privatnih vozila stigli u Beograd, a pristalice Zvezde su se pobrinule da se i na putu ka glavnom gradu Srbije osjećaju dobrodošlima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako je na jednom nadvožnjaku autoputa kojim su navijači Olympiacosa išli ka Beogradu razapet transparent s porukom dobrodošlice. Popularne Delije su, i to na grčkom jeziku, poručile: "Dobrodošli na Kapiju 7, bratstvo prije svega".

Top Komentari

izvoristine
E.. vas genocidasi. Sta pisete o njima kad zele da sve Bosnjake istri****t do jednog. Samo kupuju oruzje i cekaju povoljan trenutak. A trenutak je kad ih zavolite i postanu vam dragi kao vama pa pisete o njima kao o nekim zdravim ljudima.
11 1
Kiss
bitno je da piše pece srpska,ko ih ....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi