Demba Ba otkrio da li ide u penziju

Doživio težak lom noge

Demba Ba otkrio da li ide u penziju

Endin Čaušević

Nekadašnji napadač Chelseaja Demba Ba proteklog vikenda doživio je stravičan lom noge.

Ovaj fudbaler trenutno nastupa u Kini u dresu Shanghai Shenhue. Demba je u nedjelju doživio težak lom noge u utakmici protiv gradskog rivala SIPG-a. Iako mu doktori predviđaju dugu pauzu Demba nema namjeru da odustane.

"Ovo je najteža povreda koju sam mogao zadobiti. Van terena ću biti možda i godinu dana, ali ja ne želim da odustanem. Pričaju o završetku karijere, ali neće biti ništa od toga. Ja još uvijek ne želim da idem u penziju", rekao je Ba.

Tekuća sezona u kineskoj Superligi završava krajem novembra, dok sljedeća počinje u martu naredne godine. Demba je kazao da će dati sve od sebe da spreman dočeka početak sljedeće sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi