Demba Ba poslao poruku Ozilovom menadžeru

"Svaka ti čast"

Demba Ba poslao poruku Ozilovom menadžeru

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon što je odlučio završiti reprezentativnu karijeru.

Sve je počelo kada se pojavila slika Ozila i turskog predsjednika Erdogana što je njemačka javnost žestoko osudila. Nakon svakakvih komentara i vrijeđanja Ozil je na kraju odlučio da više neće nositi dres Njemačke. Jučer se zbog toga oglasio i predsjednik Bayerna, Uli Hoeness, koji je poručio Ozilu da je njegova igra sra*e i da mu je drago što ga više neće gledati.

Zbog ovih riječi reagovao je i Ozilov menadžer Erkut Sogut koji je jednostavno morao da odgovori Hoenessu. On je poručio da je sramota za Bayern da njihov predsjednik tako govori o igraču koji je toliko dao za nacionalni tim, te da ne prihvata mišljenje čovjeka koji je bio u zatvoru zbog utaje poreza.

Riječi Ozilovog menadžera svidjele su se nekadašnjem napadaču Chelseaja, Dembi Ba, koji se oglasio na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ne znam ko je taj agent, ali da ovako štiti svog igrača je za svaku pohvalu. Svaka mu čast. Žrtvovao je bilo kakve poslove u budućnosti s Bayernom, ali morate ga poštovati jer je stao u odbranu svog igrača", napisao je Demba Ba.

Top Komentari

rajvosa46
jel napisao Dembele ili Demba Ba ?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi