Preplašeni Dembele "nabacio" kapuljaču i gledao u pod - Navijači Barcelone krenuli sa osvetom

Paklen doček za Francuza

Preplašeni Dembele "nabacio" kapuljaču i gledao u pod - Navijači Barcelone krenuli sa osvetom

Esmer Oštraković

Prošle sedmice su prvu utakmicu u okviru četvrtfinala Lige prvaka odigrale ekipe PSG-a i Barcelone. Prednost pred revanš stekla je Barcelona koja je slavila sa 3:2.

Prvi su do vodstva na ovoj utakmici stigli gosti i to u 36. minuti kada je nesigurni Donnarumma jako loše reagovao, a lopta je stigla do Raphinhe koji postiže gol za vodstvo svog tima.

Početak drugog poluvremena bio je kao iz snova za PSG koji je već do 51. minute uspio da napravi preokret. Prvo je Dembele zabio protiv bivšeg kluba u 48. minuti, a tri minute kasnije Vitinha pogađa za potpuni preokret.

Novi gol viđen je u 62. minuti. Ovaj put u mreži domaće ekipe, a ponovo je strijelac za Barcelonu bio Raphinha.

Do preokreta, a na kraju će se ispostaviti i pobjede Barcelona je stigla golom u 78. minuti utakmice kada je Gundogan izveo kornera, a gol je postigao Christensen.

Oglasi

Ipak, glavna tema nakon te utakmice bio je potez Dembela protiv svog bivšeg kluba. Naime, Dembele je proslavio gol koji je postigao na ovoj utakmici, a očito mu to nije bilo pametno.

Naime, oni nakon što je Dembele proslavio gol protiv njihove ekipe smatraju da Dembele treba dobiti isti tretman kao što je svojevremeno imao Luis Figo.

U noći kada je Figo sa Real Madridom gostovao na Nou Campu igrao je od prve minute , ali je na terenu bio veliki haos, posebno kada je trebao izvesti korner.

U jednom trenutku sudija je morao čak prekinuti utakmicu. Navijači su flašama, upaljačima, pa čak i svinjskim glavama gađali Figa koji nije mogao vjerovati šte se dešava.

Igrači PSG-a danas su došli u Barcelonu, a veliki broj navijača se okupio kako bi im spremio paklen doček. Naravno ne svima.

Oglasi

Dok su igrači gostujuće ekipe izlazili iz autobusa veliki broj njih pozdravio je protivničke navijače, ali onda se pojavio Dembele.

Kapuljača preko glava i pogled u pod jasan su dokaz da postoji strah u njemu i da je svjestan šta je uradio u prvoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači Barcelone su odmah krenuli da izgovaraju njegovo ime, ali i brojne uvrede koje je on sasvim sigurno razumio jer je igrao u ovom klubu.

Pitanje je samo šta će ga tek dočekati na utakmici kada stadion bude ispunjen do posljednjeg mjesta. Ko zna, možda se "slučaj Figo" i ponovi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi