"Sve se vraća, sve se plaća": Scena koja najbolje pokazuje bahatost i bezobrazluk zvijezda Francuske

Grizemann se još smijao...

"Sve se vraća, sve se plaća": Scena koja najbolje pokazuje bahatost i bezobrazluk zvijezda Francuske

Admin Čaušević

Francuzi su doživjeli fijasko na Evropskom prvenstvu. Došli su kao prvi favoriti, a otišli već u osminifinala, još uz to su se žestoko posvađali pa među Trikolorima vlada pravi raskol.

Reprezentacija Francuske je prepuna svjetskih zvijezda i osebujnih karaktera prepoznatljivih po uobraženosti koji vrlo često omaložavaju druge ili ih gledaju s visine.

Na društvenim mrežama se pojavio video kako Ousmane Dembele ismijava radnike u jednom hotelu koji samo časno i pošteno obavljaju svoj posao kako bi udovoljili prepotentnoj zvijezdi Barcelone.

Uposlednici hotela su pokušavali riješiti problem s televizijom u hotelskoj zobi. Oni su tražili način da detektuju problem, a Dembele je sve to iskoristio za njihovo ismijavanje.

Ovaj 24-godišnjak je komentarisao njihov izgled, jezik kojim pričaju i porijeklo. Sluteći prema izgledu radi se o osoboma koji dolaze iz Azije.

[twitter]https://twitter.com/duatleti/status/1410746677158301697[/twitter]

Oglasi

"Sve ove ružne face samo da bi ti mogao igrati PES? Zar te nije stid?", može se čuti kao Dembele govori Antoineu Grizemannu koji se samo na to smijao.

"Kakvim to jezikom pričaju? Jeste li tehnički napredni u vašoj zemlji ili ne?", između ostalo je dobacivao Dembele.

Vjeruje se da je Dembele snimao video i mogu se vidjeti samo njegove noge dok je Grizemann u krupnom planu i viđen je kako se smije neumjesne šale svog saigrača.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Inače, ovaj video je prema svemu sudeći nastao 2019. godine tokom Barcelonine turneje u Japanu i to nekoliko sedmica nakon što je Grizemann stigao u katalonski klub, međutim tek je sada ugledao svjetlost dana.

Ovaj duo je poznat da ima dobar prijateljski odnos i da se često šali tokom treninga reprezetnacija Frencuske i Barcelone. Nastupili su i na ovogodišnjem Euru, a Dembele je svoj nastup okončao u drugom kolu protiv Mađarske kada je teško povrijedio koljeno.

Top Komentari

forza_juve
A njemu da kažeš crncuga rasplakao bi se ko pi.zda
32 1
makelele
E moj dembele, da si ostao u africi, danas bi jurio antilope. Sramota da se ponasa neko tako bahato, posebno neko ko dolazi iz najnazadnijeg dijela planete.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi