Dembele ide ka Londonu, ali navijači Chelseaja uzalud slave

Fotografisan u avionu

Dembele ide ka Londonu, ali navijači Chelseaja uzalud slave

Ofanzivac Celtica Moussa Dembele se već mjesecima nalazi na meti najvećih evropskih klubova, a najviše se spominjao njegov odlazak u Chelsea.

Ove špekulacije je 'podgrijala' fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama. Dembele je fotografisan u avionu koji leti za London, a navijači Chelseaja su se ponadali da bi njihov klub danas mogao ozvaničiti ovaj transfer.

Ipak, da nije sve tako kako na prvu izgleda ukazali su iz Celtica, koji se oglasio povodom Dembeleovog odlaska u London. Iz škotskog velikana su poručili da ovaj 20-godišnjak u englesku prijestolnicu ne ide na potpis ugovora, već samo na preglede povrijeđenog koljena.

Chelsea je, navodno, za Dembelea spreman platiti 40 miliona funti ali će na taj transfer vjerovatno morati pričekati najmanje do ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi