Demir Peco i definitivno karijeru nastavlja u HNL-u

Nakon igranja u Veležu i Radniku

Demir Peco i definitivno karijeru nastavlja u HNL-u · Zvanično

A. Čaušević

Demir Peco je svojim dobrim igrama u Veležu i Radniku izrastao u jednog od najboljih krilnih fudbalera Premijer lige BiH. 

Peco je nedavno dobio slobodne papire nakon što je riješio spor sa Radnikom, a već neko vrijeme se spominjao da je dogovorio sve sa Varaždinom.

Špekulacije su danas i ozvaničene. Ovaj 24-godišnjak je postao novi fudbaler Varaždina.

Peco je s članom HNL-a potpisao ugovor na dvije i pol godine. Za saigrača će imati nekadašnjeg kolegu iz U21 reprezentacije BiH, Kerima Memiju. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Varaždin se nalazi u sredini tabele, ali je u posljednja tri kola upisao isto toliko poraza. Nakon reprezentativne pauze gostovat će Rijeci.

Top Komentari

GuiliDamou
Sta je s reklamom na dresu? Radnik !? ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi