Demirović će biti sretan: Freiburg i Streich potpisali novi ugovor

Demirović će biti sretan: Freiburg i Streich potpisali novi ugovor

A. Beganović

Christian Streich i u narednoj sezoni trenurat će bosanskohercegovačkog napadača Ermedina Demirovića s obzirom da je danas produžio ugovor sa Freiburgom koji mu je isticao na kraju ove sezone.

Christian Streich je trener sa najdužim stažom u Bunudesligi, a naredna sezona biće mu jedanaesta kako predovdi Freiburg sa trenerske klupe.

Iz kluba čije boje brani Demirović nisu objavili na koliki vremenski period je produžen ugovor, no zatoi su istakli da se raduju nastavku saradnje.

"Klub je vrlo sretan što nastavlja suradnju s Christianom i nakon tekuće sezone", rekao je član uprave Jochen Saier, dok je iskusni stručnjak izjavio:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Oduševljen sam priznanjem i povjerenjem koje mi je ukazano što samim tim znači da dobro obavljam svoj posao".

Podsjetimo, Streich je Freiburg preuzeo 2011. godine, a Freiburg se nakon 20 kola nalazi na osmom mjestu tabele sa 30 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije