Deni Simeunović: Brzo smo se dogovorili, NK Metalleghe je ozbiljan klub

Novo pojačanje Jajčana

Deni Simeunović: Brzo smo se dogovorili, NK Metalleghe je ozbiljan klub

S. Mlaćo

U redove Metalleghe BSI stigao je 27-godišnji krilni nogometaš Deni Simeunović.

On se ekipi priključio jučer u Ljubuškom, a danas je odigrao svih 90 minuta protiv Igmana. Dogovorena je saradnja do kraja ove sezone.

"Brzo sam pronašao zajednički interes sa jajačkim prvoligašem. Sa nekim nogometašima sam već igrao u prethodnim klubovima a danas sam se protiv Igmana uvjerio da je klub ozbiljan, a ekipa dobra", istakao je Simeunović.

Simeunović je posljednji angažman imao u hrvatskom drugoligašu, NK Lučko, a u svojoj dosadašnjoj karijeri je nastupao još za Slogu iz Uskoplja, Travnik, Zrinjski, Sarajevo, Radnik, Dugopolje i NK Kustosija Zagreb. Sa Zrinjskim je dva puta bio prvak Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije Simeunovića u Metalleghe BSI su stigli Mahir Mehić i Gabrijel Popović (Čelik), Boris Aljetić (Igman) i Almedin Krkić (Podgrmeč), sve nogometaši do 21 godine. Također, Jajčani su dogovorili saradnju sa vratarom Markom Sušcem.

Promo

Top Komentari

Imran_rz88
Posljedni angažman imao je u Čeliku glupi ste
1 0
Imran_rz88
Poslijedni angažman imao je u Čeliku glupi ste
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi