Veliki derbi sutra u Bihaću: "Pod pritiskom su, njihova želja je Premijer liga"

Ćorić ima problema sa sastavom

Veliki derbi sutra u Bihaću: "Pod pritiskom su, njihova želja je Premijer liga"

Samir Mlaćo

Veliki derbi 12. kola Prve lige FBiH igra se sutra u Bihaću. Snage će odmjeriti Jedinstvo i Posušje, a oba tima će sigurno tražiti nova tri boda.

Jedinstvo trenutno na svom kontu ima 20 bodova, a Posušje ima bod više.

U redovima tima iz Posušja vlada optimizam.

“Bez velikog opterećenja putujemo u Bihać, momci su puni samopouzdanja i jedva čekamo istrčati na stadion Pod Borićima. Ekipu NK Jedinstvo jako respektiramo, oni imaju dosta kvalitetnih pojedinaca i dobrog trenera koji odlično poznaje Prvu ligu. Njihova velika želja je Premijer liga BiH, tako da su oni pod malim pritiskom. Mi imamo malih problema oko sastavljanja ekipe, ali danas ćemo znati koga vodimo na put.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nadam se dobroj utakmici i uvjeren sam da će momci dati sve od sebe, a hoće li biti dovoljno vidjet ćemo nakon 90 minuta“, kazao je trener Posušja Dino Ćorić.

Meč u Bihaću igra se sutra od 14:30 sati bez prisustva gledalaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti