10

Komentari (10)

enko
Nismo realni,barbarez izabrao bih,gdje je sada.salihamidzic igrao pa ga pljuvalu,gdje je sad.glavas ,bolic,hibic,dedic,bwgovic itd,itd.gdje su sad.u izvrsnom odboru sve pjesadija,bez vizije,ideje,korumpirani.u reprezentacijama treneri anonimusi za ove nase igracke legende,niti su igrali za bih niti je vole.zato nemojte pljuvati ,roditelji i djeca vide a vidimo i mi sta se desava u nasem fudbalu ali opet pljujemo.
Barbarez9
Na k. Ga nabit Pa nek razmislja
Salt_boy075
Dijete reklo svoje da nece da igra za nas,isto kao Seferovic,neka mu je sretno i nek bude najbolji Njemacki igrac,nij3 do njega do roditelja i vjerovatno nisu uspjeli u zivotu u Njemackoj pa zele to nadoknaditi sa dijetom.Prava Njemacka familija koja potice iz Bavrske iz doba 17 stoljeca!!
vence
Kako ce dijetom nadoknaditi? Gladuju? Keto? Neki poseban rezim? :) A sto su roditelji krivi? Sta ga to vuce Bosni? Mene vise cudi kad prihvate da igraju, nego kad odbiju..mozda je dosao 3x u Bosnu gdje ima dedu il nanu ako si zivi i to je to..ostalo mu je sve u Njemackoj
Salt_boy075
Zar ti nisu razumio moj sarkazam,dijetu od srca zelim sve najbolj3 i abd da bude najbolji na svijetu,razumijem ga nije lako,al voli svoju Njemacku i treba postovati al ostaje zal jer mi smo mala nacija bez dijaspre smo nista i svako dijete je dobrodoslo..
PapaK
Ne obracati vise paznju na njega, to je to. Hvala Bogu, ima jos kamaru talenata sirom Evrope. Hamulic je za ovog Iniesta. Neka drzi ruku na njemackom grbu, ko ga jbe.
kenny
Druze ne znam koliko si upucen al Hamulic je nedavno objavio da hoce da igra za holandiju
PapaK
Hamulic da igra za Holandiju? Mozda u njegovom snu.
Adrian
Švabe kod nemaju svoje talente.
user1677191664
Bas tako,,odigrace par utakmica do 21 godine ,,kakv on za Elf ,,svabama nije valjao Özil vise a ne ovaj,,smjesan momak svabe imaju 30 bolji veznjaka ispred njega,,nakraju ce zavrsiti kao Kucukovic nekad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.