Mujkić se oprašta u nedjelju

Ostat će u FK Budućnost

Mujkić se oprašta u nedjelju

S. Mlaćo
Iskusni čuvar mreže Denis Mujkić u nedjelju završava igračku karijeru.

Potvrdili su to iz FK Budućnost, čiji je Mujkić dugogodišnji član.

Na nedjeljnoj utakmici protiv Bratstva svoju posljednju utakmicu u zeleno-crnom dresu odigrat ce istinska legenda Budućnosti, čovjek sa preko 350 utakmica među stativama Budućnosti i preko 600 utakmica u dva najjača ranga bh. fudbala, vođa na terenu i van njega, kapiten u pravom smislu te riječi -  DENIS MUJKIĆ.

Pozivamo sve navijače da svojim prisustvom uveličaju spuštanje zavjese na blistavu karijeru čovjeka koji je ostavio dubok trag gdje god se pojavio od Bihaća, Tuzle, Novog Pazara pa do svojih Banovića koji su mu uvijek bili klub broj 1, i koji je svojim bravuroznim intervencijama zaslužio poziv i u A reprezentaciju BiH.

O svemu što je Denis dao Budućnosti, Slobodi, Jedinstvu bi se dalo pisati mnogo, možda i jedna knjiga - a uvijek je bio naš, dijete Banovića, do posljednje kapi krvi koja je kod Denisa zeleno-crne boje.

Denis će nakon oproštajne utakmice ostati dio zeleno-crne porodice i svojim znanjem, iskustvom i ljudskošću proizvoditi neke nove vrhunske ljude i vrhunske golmane.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Još mnogo pobjeda je pred nama.

ISTINSKA LEGENO, HVALA NA SVEMU!“, stoji u objavi federalnog prvoligaša.

Top Komentari

crnoicrveno
Haram ti duple pare sto si uzeo u Slobodi, i tebi i onome ko te je nasavjetovao i omogucio ti to
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi