Bošnjaković potpisao
milenko bosnjakovic

Zvanično

Bošnjaković potpisao

S. Mlaćo
FK Budućnost danas igra meč 28. kola Prve lige FBiH protiv NK Travnik, ali je već jasno da će Banovićani sezonu završiti u gornjem dijelu tabele.

Trenutno su na četvrtom mjestu, što je zadovoljilo čelnike kluba, pa je i zvanično dogovoren nastavak saradnje sa šefom strukem Milenkom Bošnjakovićem.

Budućnost igra veoma dobro ove sezone, Bošnjaković radi kvalitetan posao, te je sigurno među ponajboljim trenerima u drugom rangu bh. nogometa.

"Nakon uspješne sezone na klupi zeleno-crnih danas smo i zvanično potvrdili nastavak saradnje s našim šefom stručnog štaba Milenkom Bošnjakovićem, što je važan korak za narednu sezonu“, stoji u objavi FK Budućnost.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bošnjaković je prije Budućnosti sa klupe predvodio Slobodu, Tuzlu City, Zvijezdu 09, Drinu Zvornik, Slaven Živinice i Radnički Lukavac.

 

Top Komentari

Mig_Mig
Prodavac magle
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti