Denis Zvonić: Spremni smo za plasman u Premijer ligu!
Od ove polusezone oko ruke Denisa Zvonića ponovo će stajati traka namijenjena kapetanu FK Velež.

Kapetan Rođenih za SportSport.ba

Denis Zvonić: Spremni smo za plasman u Premijer ligu!

Pauza u Prvoj ligi Federacije napokon je došla do kraja. FK Velež sutra će na svom stadionu Rođeni u 15h dočekati tim HNK Čapljine i pred svojim navijačima Rođeni će pokazati šta su uradili tokom dugih i nimalo laganih priprema.

Svjesni su u Veležu da imaju najbolji „pole position“, no i toga da se protivnici neće sami od sebe pobjeđivati. Za SportSport.ba sutrašnju utakmicu i otvaranje proljetnog dijela prvenstva prokomentirao je novi – stari kapetan FK Velež Denis Zvonić:

„Moram reći, u ime igrača, da svi jedva čekamo da istrčimo na teren i pokažemo plodove našeg rada preko ove pauze i priprema“ – otpočinje Zvonić i nadovezuje se:  - „Mislim da smo odradili fantastične pripreme u kojima smo nekoliko puta pokazali da se možemo nositi i sa protivnicima koji su nominalno ispred nas. Posebno se to odnosi na utakmice koje smo odigrali u Antaliji i u kojima se vidjelo koliko možemo i da u našoj igri ima još prostora za napredak. Sutra očekujem veliki odaziv naših navijača na stadionu a što se tiče utakmice s Čapljinom mi je dočekujemo spremno. Svakako ne očekujemo lagan posao no ako odigramo u skladu s našim mogućnostima vjerujem da pobjeda neće izostati. Mi smo spremni ne samo za ovu utakmicu, već za sve što je pred nama. Vjerujem u nastavak pobjedničke serije i u ostvarivanje konačnog cilja a to je naravno plasman u Premijer ligu BiH. Još jednom bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače sutra na stadion Rođeni i da nam pruže podršku u ostvarivanju nove pobjede i trasiranju puta u eltni rang bh. nogometa."

Utakmica između FK Velež i HNK Čapljina igra se sutra u 15h na stadionu "Rođeni."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Idemo sutra napunit stadion a onda mrezu CAPLJINE.Mostar u srcu Velez do groba.
6 0
velez mo
HAJMO RODENI,GOLOVA GOLOVA,15 OD 15,IDEMO JAKO.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi