Sa Grbavice stigao na Otoku

Veliko zimsko pojačanje Olimpika za SportSport.ba

Zajko Zeba: Znat ćemo da iskoristimo kiks Veleža, u timu vlada sjajna atmosfera

S. Mlaćo

Veliko pojačanje za FK Olimpik u drugom dijelu sezone svakako će biti Zajko Zeba.

Zeba je prethodno radio u stručnom štabu FK Željezničar, no odlučio se ponovo igrački aktitivrati i pomoći Olimpiku u nastavku sezone Prve lige Federacije BiH.

U Olimpiku, ali i ostalim klubovima ovog ranga, svjesni su kvaliteta Zebe koji vjeruje da može biti od pomoći svom timu, iako mu je 35. godina.

"Vrijeme će pokazati koliko mogu pomoći ekipi. Pripremne utakmice su pokazale da se vraćam u formu, spremio sam se, dat ću maksimum", kazao je Zeba.

Pored Zebe igrački kadar Olimpika čini veliki broj nogometaša sa premijerligaškim iskustvom.

"Veoma smo dobra ekipa. Vrijeme će pokazati da li ćemo nešto napraviti, atmosfera je odlična, tu su nogometaši sa premijerligaškim iskustvom, dosta ih je i igralo u i u inostranstvu. Vlada dobra atmosfera, dobro smo vođeni i nadam se da možemo se upustiti u trku za prvo mjesto".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prednost Veleža trenutno iznosi sedam bodova.

"Iskren da budem, mi ćemo dati svoj maksimum, nećemo gledati druge. Ako se Velež negdje 'oklizne' mi ćemo to znati iskoristiti. Bitno je da mi damo maksimum, a ako Velež dobije sve do kraja pružit ćemo im ruku i čestitati", dodao je iskusni Zeba. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
KOREKTNO ZEBA,SAMO TESKO DA CEMO SE OKLIZNUTI,HAJMO RODENI
5 0
Seva1956
Pišite malo o prvaku(Velež), a ne o ovim smetljarima. Rođeni se nikoga ne boje.Sad smo prvi i ostaćemo prvi. FOR ZA VELEŽ=VELEŽ U SRCU VELEŽ DO GROBA.poz.Saraj.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi