12

Komentari (12)

HarisADP
*Od repke napravili klub. Tako se malozmno ponasaju
MehaAli
Bravo Mladiću Sve vam Najbolje tebi i Ahmedhodžiću
Mehinaldo
Dva inteligntna stopera svaka cast
user1583752673
Mozda jedina pozitivna stvar u repki ovih dana, sve najbolje momci
Dobar,Los,Zao
Sretno vam bilo momci,u vama kuca bosansko srce,tece bosanska krv,vi ste abd nasa buducnost!
snupi
Sretno momci, i da vas povrede zaobidju.
AmarSahi
Ajmo sada, krenite fanatacosi i vrijeđajte naše buduće i jedine talente i nade.
tm87__
Nisu fanatikosi klosari i debili, oni stoje uza repke ali niko ne voli kad 120 minuta gines i onda ti se igraci ni je zahvale
AmarSahi
Podrazumijeva se da navijači trebaju navijati, dokle bi nogomet došao da su igrači za svaki meč zahvaljivali navijačima što rade svoj posao?
Sanska_Prangija
Pa ne treba se zahvaliti, ali ako smo 12.igrac onda bi se trebali pozdraviti makar. U pravu su fanaticosi, 120min bodris, pa te ni ne pogledaju. Kako mi njima dizemo moral tokom igre, tako oni mogu nas poslje igre, kada je rezultat kurtschina zesca..
HarisADP
Fanatikosi nisu u pravu. Oni su od kluba napravili klub. Znacii nigdje na svijetu ne postoje navijaci jedne repke ko sto postoje fanatikosi od bih. Cuj da im dolaze ko da je klub jbt. Ko roma npr ccc maloumnika
HarisADP
*Od repke napravili klub. Tako se maloumno ponasaju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.