Hadžikadunić: Sretan sam što sam debitovao za svoju zemlju, volim te Bosno

Novi bh. reprezentativac

Hadžikadunić: Sretan sam što sam debitovao za svoju zemlju, volim te Bosno

E. Škorić

Dennis Hadžikadunić debitovao je sinoć u Zenici za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Mladi štoper Rostova zaigrao je od prve minute protiv moćne Nizozemske u meču Lige nacija i poprilično dobro se predstavio bh. javnosti. Čini se da će u njemu i Anelu Ahmedhodžiću BiH imati strašan štoperski tandem u budućnosti.

"Jako sam sretan što sam debitovao za svoju zemlju. To je san koji se ostvario. Osvojili smo bod i sačuvali mrežu čistom protiv Nizozemske. Idemo dalje. Volim te Bosno", napisao je Hadžikadunić.

On je nedavno dobio pravo da zaigra za BiH i odlučio se za zemlju svog porijekla iako je imao mogućnost igrati za Švedsku.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Svoju priliku čeka i u srijedu kada će BiH gostovati Poljskoj, ali nije poznato u kojem sastavu ćemo sada igrati.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Sretno vam bilo momci,u vama kuca bosansko srce,tece bosanska krv,vi ste abd nasa buducnost!
13 0
snupi
Sretno momci, i da vas povrede zaobidju.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi