16

Komentari (16)

denimen9
Teški novinarski amaterizam!
Starigrad01
Kad željkan dobije para od obeštećenja i kad diglešić na skijama napokon dođe do sarajeva( momentalno je na Himalajima i brzo fura prema šeheru stičiće u vrh glave za godinu i po) onda će željkan opet biti prvi(zadnji put kad su bili prvi,djeca koja su se tada rodila idu u 5 razred osnovne škole).Biće željkan opet onaj pravi pa ako treba nek čeka još 11 godina.Strpljen ,spašen .Sabur...
green_dragon
Drina marka bila.....hahahahah
DOKTOR_GAZ_
Ovako su nam PISALI i za Ahmedhodzica..otimali se Chelsea, Milan i Inter..na kraju decko zavrsio u DRUGOJ LIGI..i ovaj ce ISTO TAKO..na kraju ce u MRTVI TWENTE ILI ANTWERPEN otici..
gallardo.la
e moj gazija pa ti baš pojma nemaš o fudbalu a uporno se praviš važan i komentarišeš. Ahmedhodzic ispostavilo se, napravio najbolji mogući potez, unaprijedio svoju igru za 200% u drugoj ekipi u championshipu i sada gdje god da predje će igrati prvu ulogu. A Fejnord je za tvoju informaciju ove sezone prodao - Sinistera za 25 mil u Leeds, Malacia 15 mil u Utd, Senesi 15 mil u Bornemotuh, Aursnes 13 mil u Benficu, dok je Mallorca prodala Hoppea u Middlesbourgh za 3 mil. Fejnord vrijedi 175 miliona, Mallorca 75. Ocigledno je zašto je puno bolji potez Fejnord i zašto ih cekaju. Ali kod nas su sve sami strucnjaci kao ti gazija i sve znaš. a u suštini pojma nemaš...reci da li je bolje uvesti ekipu u Premier ligu i zaluditi sve klubove, ili biti promašaj celzija koji je očajan i presjediti dvije sezone na klupi...strucnjace
F1F
Ma " guzija " je na tastaturi (;-
Mowzilla
Dennise prika, mijenjaj ti menadzera, taj trenutni ti je haman nesto namazan...
axel43
Koja ste vi *****A od portala!! Pojma vi nemate amateri jedni!! PS: sve vam yebem, zbog čega mi zablokiraste profil? Zbog čega?? Mršš pič ka vam materina!!
axel43
KA RINA!! Da se zna!! Nemorate stavljati ove zvjezdice!! K ARINA od portala
F1F
To ti i šatrovački proPisao?? Hoće se to... Da vam se to itekako plaho
axel43
Malmi suomi, tišina!!
F1F
Džaba ŽivOnicd lupaš minuse evo ja ću tebi " lajkkkk "... Palčići mali ti i šatrovački ko nebo i zemlja.. prc
axel43
Kae prc!! Isto neki klinac a ne ovamo neki tip koji je prošao pola dunjaluka, upoznao ovog i onog. E moj balo!!
F1F
Kae??? Eeee DRONJAK... za to KAE treba puno puno " mahalske" sarajevske škole.. ja ja ... Crkni od muke ali tako ti je " Živinica Man"
user1652548615
A jeste se zaletili prvi da objavite da je potpisao
Breka
Hahaha kakav amaterizam! Pa zar niste prvi objavili da je Dennis već član mallorce,čim je momak viđen iznad španije u avionu?! :) :) :) Neki dan je dolazio i u mostar.. da nije i za Velež potpisao??? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.