Hadžikadunić neće u Mallorcu: Zmaj je na egzotičnoj destinaciji, čeka "mig" od bivšeg prvaka Evrope!

Da se desio veliki preokret potvrdio je i menadžer

Hadžikadunić neće u Mallorcu: Zmaj je na egzotičnoj destinaciji, čeka "mig" od bivšeg prvaka Evrope!

Admin Čaušević

Dennis Hadžikadunić ne nastavlja karijeru u Mallorci. U utorak se činilo da je taj transfer završena stvar, međutim došlo je do naglog preokreta što je potvrdio i menadžer bh. reprezentativca.

U utorak se pojavila vijest kako je Hadžikadunić obavio ljekarske preglede i da će potpisati ugovor sa Mallorcom. Ipak, njegov menadžer Walid Faour je danas iznio nove vijesti.

Faour je u razgovoru za nizozemske medije kazao kako se Hadžikadunić nalazi u Dubaiju te da je priortet potpis ugovora sa Feyenoordom, bivšim prvakom Evrope.

"Trenutno smo u Dubaiju. Uvijek sam bio iskren o tome koji su se klubovi prijavili za Dennisa. Naravno, Feyenoord je jedan od tih klubova", kazao je menadžer.

Ipak, za sada problem predstavlja što jedan od najboljih nizozemskih klubova još uvijek ne šalje dovoljno dobru ponudu.

Oglasi

"Radi se o klubu koji je u našem srcu, volimo taj klub. Zapravo, to nam je najbolja opcija. Ali oni ne nude ono što mi želimo."

"Mnogi govore o Mallorci, ali te glasine su lažne. Feyenoord je i ostaje naša prva opcija, ali vidjet ćemo hoće li biti nešto od posube ili poslije toga. Ne znamo još ništa."

Hadžikadunić se posljednjih sedmica povezivao i sa transferima u klubove poput Fenerbahcea i Schalkea 04. Jedno je sigurno, u Rostov s kojim ima ugovor se neće vratiti.

U 2022. godini pouzdani defanzivac je igrao za matični Malmo na posudbi, taj klub je napustio krajem decembra i sada se sprema za nove izazove.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Sigurno je i ovom 24-godišnjaku u cilju da što prije pronađe novi klub, a trener Feyenoorda Arne Slot ne krije da bi volio vidjeti našeg štopera što prije u ekipi.

Svojim kvalitetom Hadžikadunić sigurno zaslužuje da igra u jednoj od jačih evropskih liga, a da li će to biti prvenstvo Nizozemske ili neko drugo u zapadnoj Evropi saznat ćemo narednih dana.

Top Komentari

Mowzilla
Dennise prika, mijenjaj ti menadzera, taj trenutni ti je haman nesto namazan...
5 0
user1652548615
A jeste se zaletili prvi da objavite da je potpisao
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi