Posljednju utakmicu odigrao je 2022. godine, nakon novog razočarenja kreće na okupljanje Zmajeva

Hadžikadunić još bez debija

Posljednju utakmicu odigrao je 2022. godine, nakon novog razočarenja kreće na okupljanje Zmajeva

E. Ganibegović

Mallorca je danas upisala novi poraz, a Dennis Hadžikadunić ponovo nije dobio šansu da debituje i totalno van ritma će krenuti za Zenicu.

U okviru 26. kola španske Primere Betis je danas na svom terenu ugostio Mallorcu i slavio s minimalnih 1:0.

Jedini gol vidjeli smo u 48. minuti utakmice, a gol vrijedan tri boda za domaći tim postigao je Iglesias na asistenciju Sabalyja.

Ono što nas brine jeste definitivno status Dennisa Hadžikadunića koji je i danas presjedio svih 90 minuta na klupi za rezerve u ekipi Mallorce.

On je u ovaj tim stigao još zimus iz Malmoa i još uvijek nije dobio šansu da debituje u novom klubu.

Čak osam utakmica ga je trener Aguirre igorisao. Pet je presjedio na klupi, dok na tri uopšte nije bio u konkurenciji.

Oglasi

Posljednje minute upisao je još šestog novembra 2022. godine kada je u 30. kolu švedskog Allsvenskana odigrao 90 minuta za Malmo u remiju protiv Degerforsa (2:2).

Definitivno je reprezentativac koji će u najlošijoj formi i totalno van ritma stići u Zenicu na okupljanje Zmajeva i pitanje je šta možemo očekivati od njega jer ga dugo nismo vidjeli na djelu.

Nažalost, on nije jedini problem kada je naša odbrana u pitanju jer je i Siniša Saničanin u jako lošem ritmu. Nastupio je na samo dvije od deset utakmica Partizana ove godine, a na posljednjih pet nije dobio niti minut.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zmajevi su se već počeli okupljati u Zenici, a prvi je stigao Ibrahim Šehić koji je prije dva dana imao sjajan nastup protiv Galatasarayja kojeg je njegov Konyaspor pobijedio s 2:1.

Stigli su još neki igrači poput Nemanje Biblije, dok će većina doći sutra. U utorak će se kao posljednji priključiti Pirić i Miličević koji svoju utakmicu igraju sutra. 

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Zar imamo igrača koji je u formi ??
1 0
Mowzilla
Dennise, mijenjaj menadzera pod hitno i pokusaj se vratiti u Malmö ponovo gdje si alfa i omega u odbrani.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti