Cimirot završio na posteru Depayja: Svi se dive potezu Nizozemca

Odličan dribling

Cimirot završio na posteru Depayja: Svi se dive potezu Nizozemca

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u nedjelju u gostima protiv Nizozemske sa 3:1 u meču petog kola Lige nacija.

Zmajevi su u Amsterdamu doživjeli novi poraz s kojim smo izgubili i teoretske šanse da ostanemu u Ligi A, te ćemo u narednom izdanju ovog takmičenja igrati ponovo u Ligi B.

Jedan od boljih na ovom meču bio je Memphis Depay koji je uspio postići jedan pogodak.

No, jedan od poteza Depayja je posebno obilježio meč, a to je bio fantastičan dribling. Njemu je loptu pokušao ukrasti Gojko Cimirot, ali ga je Nizozemac prevario na spektakularan način.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sličan dribling imao je i Jack Grealish na meč u Belgije i Engleske, a majsotrije Depayja i igrača Engleske možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Juve88
Vauuu super za Gojka uspjeo je u životu da bude na posteru bas dobro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi