Derbi sezone: Kvote za meč Liverpoola i Chelseaja sve govore!

Jasno je ko je favorit

Derbi sezone: Kvote za meč Liverpoola i Chelseaja sve govore!

Endin Čaušević

Veliki derbi engleskog Premiershipa sutra na Anfieldu igraju Liverpool i Chelsea u okviru 34. kola.

Ova utakmica kao da je preslikana od prije pet godina kada je situacija na tabeli bila gotovo identična. Liverpool i Manchester City su se borili za titulu, a Redsi nisu smjeli kiksati na svom terenu protiv Chelseaja koji nije igrao u najjačem sastavu.

Međutim, šok za navijače Liverpoola bio je poraz od Plavaca koji je donio titulu Manchester Cityju. Liverpool na titulu prvaka Engleske čeka skoro 30 godina i nadaju se da će je ove sezone konačno dočekati.

Veliki derbi Redsa i Plavaca igra se sutra na Anfieldu od 17:30 sati i sigurno je da će biti najzanimljiviji dio sutrašnjeg bogatog fudbalskog programa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kladionice su poprilično jasne što se tiče ove utakmice i to se sigurno neće svidjeti navijačima Chelseaja. Kvota na Chelsea je kao da ovo nije derbi, te kao da Liverpoolu dolazi ekipa koja se bori za sredinu tabele Premiershipa.

Što se tiče kvote na Liverpool ona je očekivana, ali itekako privlačna za sve kladioničare. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi