Dešavanja iz tunela Allianz Arene najbolje pokazuju u kakvom je stanju Real Madrid

Pred meč sa Fenerbahceom

Dešavanja iz tunela Allianz Arene najbolje pokazuju u kakvom je stanju Real Madrid

Admin Čaušević

Prethodna dva dana Real Madrid je u Minhenu odigrao dva meča. Kraljevi su nastupili na Audi Cupu. 

Nakon što su u utorak poraženi Tottenhama (0:1), Los Blancosi su jučer u pravoj golijadi i meču sa osam postignutih golova bili bolji od Fenerbahcea sa 5:3.

Sluteći po igrama i rezultatima iz pripremnog perioda atmosfera u Realu nije idealan što potvrđuje i scena iz tunela Allianz Arene prije utakmice protiv turske ekipe.

Marcelo je nosio kapitensku traku, okupio je svoje igrače te im je poručio da danas (jučer op.a.) moraju pobijediti ili ovako ili onako, a Nacho je na to dodao da je neophodno upisati trijumf da se stekne samopouzdanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelova motivacija je očigledno urodila plodom obzirom da su izabranici Zinedinea Zidanea protivničku mrežu zatresli pet puta, a "najefikasniji" sa upisanim hat-trickom je bio Karim Benzema. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Hahaha glupog naslova. Pa bas je situacija dobra cim se mogu medjusobno motivisati a ne svadjati se. Kako smarate glupim naslovima
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi