Zinedine Zidane se naljutio kada ga je novinar pitao za Garetha Balea: "Ne znam šta je radio"

Neće da ulazi u rasprave

Zinedine Zidane se naljutio kada ga je novinar pitao za Garetha Balea: "Ne znam šta je radio"

Endin Čaušević

Real Madrid je osvojio treće mjesto na Audi Cupu nakon što su danas sa 5:3 savladali Fenerbahče.

Na Allianz Areni Real i Fener odigrali su fantastičnu utakmicu na kojoj smo vidjeli čak osam golova, a na kraju je kraljevski klub upisao pobjedu rezultatom 5:3.

Nakon utakmice na press konferenciji Zinedine Zidane nije bio baš previše sretan kada su ga novinari počeli pitati oko Garetha Balea koji uopšte nije bio s ekipom u Minhenu.

Bale je ostao u Madridu, a jučer je igrao golf u trenutku kada je njegov tim igrao protiv Tottenhama. Zidane je bio vidljivo ljut zbog ovog pitanja, ali je odlučio odgovoriti.

"Ne znam šta je jučer radio. Ovdje sam s ekipom i na to ne mogu odgovoriti. Nadam se da je trenirao u Madridu. Ovdje smo da mislimo na tim. Šta će biti s njim vidjet ćemo kada se vratimo. Ne miješam se u privatne živote ili šta neko radi. Ostao je u Madridu da trenira i siguran sam da je to uradio", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, potom je jedan od njemačkih novinara pitao Zidanea da li misli da je Bale pokazao nepoštovanje što je igrao golf dok je Real igrao protiv Tottenhama što je dodatno naljutilo francuskog stručnjaka.

"Nećete me staviti u situaciju u kojoj ne želim biti. Možete pitati, ali više neću odgovarati na takva pitanja više nego što treba", dodao je trener Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi