26

Komentari (26)

rodjak
ljudi polako (govorim za ove koji daju provokativne komentare).Velez bi se doveo sam u neravnopravan polozaj sa ostalim klubovima da je odgodio tekmu a ni za sta.Da su trazili odgodu citavog kola nasi bi to sigurno podrzali jer bi svi bili u istom polozaju a ovako stavljamo sebe u neravnopravan polozaj a Sarajevo ce uzeti veliku lovu,a nama problemi kasnije ,sto nam to treba,pricam realno.Mi nemamo roster ko Sarajevo od 30 igraca,i jos ako bi nedaj Boze i neko se zarazio koronom onda bi to bio debakl za nas.Nego nek se igra dok je sve pod kontrolom,a Sarajevu zelim da ode sto dalje u Evropi (moramo se navikavati za igranje utakmica srijeda-nedelja-srijeda i nek trener odredi sta mu je prioritet i na osnovu toga nek sastavlja prvi tim
Zaccheroni
Neka cuje srbija i cijela hrvatska,sarajevo moostar zajednica bratska. FORZA VELEZ
Hakkinen
Kako smo mi svi generalno naivni " indijanci" a naravno uz pomoć ovakvih tekstova pravi se neki ko' haos između navijača Sarajeva i Veleža. Ja bar neću da prihvatim tu činjenicu da Sarajevo i Velež nisu među tradicionalno najboljim klubovima u BiH i ne interesuje me ko kada igra i što ne može ovako a ne onako. Navijam za Sarajevo a nakon njega mi je Velež i Mostar u srcu i duši. Neka pobijedi bolji. A vidjet ćete večeras ko god da izgubi kakvih komentara UŽASNIH će biti a vjerujte mi svi ostali sa strane jedva čekaju da " se mi između sebe pokoljemo, naravno riječima"!!! Ja to bar sebi neću dozvoliti. Idemo BORDO momci i idemo crveni momci pa ko bude bolji. Sportski pozdrav za Sarajlije i Veležovce ( ne dozvolite da se ostali smiju i da uživaju u nekim prepirkama)⚜
Deda3003992
starmac
@Hakkinen .Tako je BRATE!Svaka ti je namjestu.????
Hakkinen
Hvala vam momci ja ovo fakat što sam napisao je iz srca i duše a evo nije ni 11h a već su krenule prepirke na žalost. A treća četvrta strana i svi vrlo dobro znate kako se dušmani sada smiju a znam i šta misle . Vidi ovih levata šatro vole se a jedva čekaju da se pokolju ( riječima ) između sebe. Ja neću i ne želim da učestvujem u tome. Opet ću napisati... neka pobijedi bolji. Pozdrav momci, i Bosanci i Hercegovci.
Haroni
Bravo Kimi :) uvijek ti je svaka na mjestu
SarajevoFC
Bravo majstore
Higi
Svaka cast brate nek jos neko normalan ima. Citam vec danima po portalima kako je sarajevo '' spasilo '' velez od bankrota ( dali 8.000 KM za Djanija Salcina da bi Velez mogao uplatiti dugovanja da ne bi bio blokiran racun). Danima nas pljuju pitari, samo zato sto nismo pristali da igramo nedelja-srijeda-subota, odnosno bas onako kako Sarajevo igra. Lijep sportski pozdrav iz Mostara i nek bolji pobjedi. Mostar u srcu Velez do groba.
Ters
Čudi me zaista. Poznata je ta ljubav mostarskih pakaša i pitara i da im sad ne učine ovu malu uslugu ... toliko o fair-playu
Mehaga
Toliko pumpanja o odgodi,ako niste u stanju igrat 2 utakmice u sedmici,nemojte ni igrat
Sarajlija46
Ako si ti u stanju odigrati sa Velezom i putovati u Bjelorusiju i igrati protiv Dynamo Brest i nazad,sve za 3 dana onda svaka ti cast
Deda3003992
Danas igraš sutra putuješ i srijedu igraš u čemu je problem? Profesionalci primaju novac i prilagođavaju se, vrijeme je da i naše ekipe koje izlaze na evropsku scenu dođu do tog nivoa da mogu igrati utakmice svako 3-4 dana. Stvar je pripreme i organizacije. Navijam za Velež al ću naravno svim srcem biti za Sarajevo u srijedu.
Hoss
Evo ja sam bio da se ne odgodi utakmica, ali zasto seru navijaci Veleza? Pricaju o nekom profesionalizmu i moranju nasih igraca da se prilagode igranju ritmu srijeda subota, jer primaju platu za to. Pa zasto onda kukaju iz Veleza da da oni nmg da igraju taj ritam? Koliko znam i oni su profesionalci i primaju platu, oni zele da igraju u Evropi znaci moraju se poceti spremati na ritam srijeda subota. Zato Vas molim ne serite, jer nije to u pitanju, nego pokusaj da uzmete bodove dok smo umorni ili nekompletni!
nemozetako
@Hoss mi jos nismo u sotuaciji da moramo igrati taj ritam. ABd da ga docekamo, igracemo sigurno, ali da vama napravimo ustupak pa sebi napravimo taj ritam kad ne moramo. Ili ukratko receno moze nam se.
Deda3003992
Drug izvini ovdje niti koga provociram nit se pametan pravim, samo sam htio da kazem kako je potrebno da nasi klubovi dođu na taj nivo da mogu igrati tim tempom, a znam da mogu samo treba poraditi na organizaciji. Ako sam Velezov navijac to ne znaci da ne mogu komentarisati drugi klub. Nikad u negativnom smislu samo pozitivna kritika.
Mehaga
Ne putuju pjeske,i to im je posao,da igraju,zato platu primaju,ne kontam kakva odgadjanja
Dena33
Forza Velez ljubavi moja..
pjanke.sa
Velezu postovanje, nama bodovi. Idemooooooooo
Tito1
ne znam gdje bi stigli da je odgođena utakmica...igraj na dva fronta i zdravo. Šta će značiti ako prođemo Bjeloruse, da i neku narednu treba odgoditi. Nije trebalo ni Olimpik odgađati, nego ih poderati kao što ćemo večeras i Velež pobjediti.
nemozetako
danas cemo vas oderati u sred vaseg Koseva, satrat vas da nezzz jeste li posli ili dosli.
hzsg
Sarajevu POBJEDA, rođenim jedno MAHANJE...
Deda3003992
Sretno Velež, sretno Sarajevo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.