Deschamps već otpisao BiH

Smatra da su Ukrajina i Finska kvalitetnije

Deschamps već otpisao BiH

Edmir Škorić

Selektor Francuske Didier Deschamps svjestan je da je njegova selekcija favorit grupe B.

Francuska će se za Svjetsko prvenstvo boriti kroz grupu sa BiH, Ukrajinom, Finskom i Kazahstanom.

"Nosioci smo, najbolji smo tim. Ali, rizik je sebe smatrati jačim od ostalih. Označeni smo kao favoriti, to je normalno, ali mi ne smijemo zanemariti protivnike. Naš cilj je jasan, otići na Svjetsko prvenstvo", rekao je Didier Deschamps.

On smatra da su Ukrajina i Finska kvalitetnije od BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Iskreno, Ukrajina i Finska izgledaju mnogo opasnije nego druge dvije reprezentacije, BiH i Kazakhstan. Finska nam nije u lijepom sjećanju, izgubili smo u novembru na Stade de Franceu. O ostalim reprezentacijama ćemo pokušati doći do dodatnih informacija kako bismo imali ideju".

Top Komentari

AmarSahi
I mi bi bilo dobri kada bi krali igrače po Africi....
44 6
1234567
Ovo ce mu se obit o glavu jer moze svak pricat sta hoce, ali nas kad najvise podcijenis najvise i na****s samo problem moze pravit u ovoj grupi Finska jer ce nasi kontat da je to vec pobjeda a nije ako budemo odigrali sve utakmice s mudima i ginuli za dres uspjeh ce doci sigurno.Svi vec pisu da smo 2 ili 3 jeste Francuska duplo jaca ali sto ih ne bi dobili, dobivali smo ih vec u Parizu kada su nas izbacili na bog zna kakve sve nacine.
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi