Smatra da su Ukrajina i Finska kvalitetnije

Deschamps već otpisao BiH

33

Komentari (33)

Lafo
Ovo se zove pali K..... za uši
MLADOST
Respekt Francuzima, Ukrajincima, Fincima i Kazahstancima, ali naš cilj je prvo mjesto u grupi.
Ters
Ne znam sta je covjek pogresno rekao. Slobodan pad je nastupio od Brazila i jos padamo ...
Keno
Pa trenutno da slazem se
DamirT
Realno smo bolji od Finske.Sjetimo se kad su nas otpisali u Zenici,pa ih mi razvalismo 4-1...
Krosteutegurovic
Deschamps pakšu!
ADNAN_BRANKO
Pa šta je trebao reći, da se nakon ovih utakmica koje smo odigrali ove godine boji BiH. Ili da smo kvalitetniji od Finske (koja nas je izbacila iz grupe za Euro) i Ukrajine (koja je kvalitetna reprezentacij). Ne budite smiješni već prihvatimo realnost.
Ado1989Mostar
Tacno mi je krivo sto smo imenjaci, ako je ovo tvoje pravo ime, ma nebi protiv svojih pisao i da nas pobjedi Gibraltar, kome se ne gleda i ne prati, ima druge repke, ili drugi sport.
ADNAN_BRANKO
Nikada ništa loše o reprezentaciji nisam mislio, ona je moja zemlja i volim je kao takvu, bila kakva bila ona je naša i druge nemamo. Ovo sam rekao u kontekstu da trebamo biti realni i shvatiti da nismo u formi, naravno niko nije rekao da je nećemo vratiti, a trenutno to odigrane utakmice i statistike govore. Imamo jako loš rad Saveza i to se treba mijenjati, u suprotnom možemo samo sanjati o nastupima na velikim takmičenjima, što je san svakog žitelja reprezentacije.
Vitez
Ovo ce biti opet,ako ovi odigraju ovako,oni onako itd. mi mozda mozemo do baraza
SeoRusilac
1234567
Ovo ce mu se obit o glavu jer moze svak pricat sta hoce, ali nas kad najvise podcijenis najvise i na****s samo problem moze pravit u ovoj grupi Finska jer ce nasi kontat da je to vec pobjeda a nije ako budemo odigrali sve utakmice s mudima i ginuli za dres uspjeh ce doci sigurno.Svi vec pisu da smo 2 ili 3 jeste Francuska duplo jaca ali sto ih ne bi dobili, dobivali smo ih vec u Parizu kada su nas izbacili na bog zna kakve sve nacine.
sslazio
I mancini je reko da cemo se mi sa italijom borit za prvo mjesto hahah
Rivaldo
I sta je pogresno rekao? Golman drugoligasa iz Turske, nekakvi Civici, nekakvi iz Sirokog, stoperi boze sakloni i sacuvaj...
Adnan@Kara
Pa rezultati sve govore....statistika je neumoljiva činjenica.....
Penderinos
Jbg. nemamo mi Girouda
Prinudni
Nemaju ni oni Benzemu :)
user1599499530
Od tolikih igraca francuske ti nasao Girouda
Vrana
Bolje za nas, sto tako misli,na terenu je drugačije s ozbiljnom ekipom
Zeleni_zub
LukasPodolski
Gazimo ih sta vam je ljudiiiiii
AmarSahi
I mi bi bilo dobri kada bi krali igrače po Africi....
87618
E svaka cast jarane , odavno nisam cuo pametniji komentar na ovoj stranici
Hamza123456789
svaka čast,tačno.
Vrana
Ne krade niko nikog, samo snove drugog državljanina sto bi želio srcem igrat za svoju domovinu,ovaj dobije papir i bolji život i sta sad, al et, tako ti je to danas, u Bosni profiteri ne ostaju
lingafo
Potpisali bi jarane Francuzi drzavu bez Afrikanaca, fudbal i jeste samo zabava za tu 'malu raju'.
Rivaldo
Odgoji ih fudbalski, sve ih nauci, da im priliku i onda krade? Zar kradja nije uzeti neki dijasporsko dijete, kojeg je druga drzava naucila sve i puno ulozila u njega?
IsmarMirza
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Pjanic, Begovic...**** nas Ibrahimovic, Seferovic, Omeragic itd. O igracima sto igraju za Hrvatsku pa i Srbiju ne treba ni pricati...Valjda ovo ovako mora biti.
roccobarocco
Nemaš pojma. Sve jace evropske reprezentacije su pune igraca sa porijeklom iz drugih drzava. Ako je neko rodjen i odrastao u francuskoj i igra za francusku a roditelji mu porijeklom iz afrike ne vidim kako bi se to moglo nazvati krađom?
AmarSahi
Državljanstvo nije isto kao i porijeklo. To je isto kao da kažem da je Nikola Tesla Hrvat a pola familije mu iz Srbije....
rabodimis
Dobili su oni mnogo toga ko bonus uz igrace.. Neka nama nas, pusti Bogati..
m1987
Em ih kradu, em vjerski i rasistički vrijeđaju, a oni im donose trofeje...tuga :(
Ajax11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti