Detalj kojeg mnogi ne primjete: Pjanić (ne)namjerno ismijao Ronalda

Na zajedničkoj fotografiji

Detalj kojeg mnogi ne primjete: Pjanić (ne)namjerno ismijao Ronalda

Admin Čaušević

Juventus i ove sezone neće osvojiti Ligu prvaka, ali bez obzira na to u ekipi vlada sjajna atmosfera što pokazuju i scene s treninga. 

"Miralem Pjanić ismijao zategnute butine Cristiana Ronalda nakon treninga zvijezdi Juventusa u vedrom raspoloženju poslije osvajanja osme uzastopne titule Serije A", naslov je kojeg donosi ugledni Daily Mail.

Fudbaleri Juventusa su se nakon usrkšnjih praznika jučer vratili treninzima, a ekipa u kojoj se nalazio Miralem Pjanić je bila najbolja na treningu Bianconera.

Daily Mail piše kako je Pjanić na zajedničkoj fotografiji svjesno zadigao svoj šorc kako bi bi pokazao svoje zategnute butne mišiće i tako ismijao Cristiana Ronalda.

Portugalac već tradicionalno ima običaj da podinge šorce i pokaže svoje mišiće kada god hoće da izvede slobodan udarac što je znak neke vrste psihološkog trika.

Na zajedničkoj fotografiji koju je Pjanić objavio na Instagramu se nalazio i Ronaldo uz naravno podignuti šorc i svjesno zategnute mišiće.

Ronaldo je prošle sedmice postao prvi igrač koji je osvojio šampionske titule u Španiji, Italiji i Engleskoj je objavio i fotografiju svojih novih Nike kopački.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci, Moise Kean, Wojciech Szczesny, Blaise Matuidi, Matheus Pereira i Alex Sandro se također nalaze na fotografiji.

Juventus je titulu osvojio pet kola prije kraja te trenutno ima 20 bodova prednosti ispred Napolija. U subotu ih očekuje Derby d'Italia i gostovanje milanskom Interu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
pogledaj bolje malo, u Pjanica uopste nije zavracen sorc normalno stoji vide se i znakovi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi