Detalj s Bentegodija koji otkriva da je između Rome i Džeke sve gotovo!

Nije igrao protiv Verone

Detalj s Bentegodija koji otkriva da je između Rome i Džeke sve gotovo!

A. Čaušević

Edin Džeko će čekati novu priliku da upiše prve minute u novoj sezoni, samo je pitanje u dresu kojeg kluba će to biti. 

Roma je u prvom kolu Serije A gostovala Veroni, a susret na Bentegodiju Džeko je odgledao s klupe za rezervne igrače, te se uopšte nije zagrijavao.

Novinari lista Corriere dello Sport su poslije utakmice na terenu Bentegodija primjetili zanimljiv detalj koji pokazuje da je između Džeke i Rome sve gotovo.

Naime, nakon utakmice Džeko uopšte nije obavio lagani kondicioni trening kao ostali igrači koji su presjedili na klupi ili su tokom utakmice ušli u igru.

Popularni Dijamant je poslije posljednjeg sudijskog zvižduka odmah otišao u svlačionicu, a Fonseca je u izjavi nakon utakmice kazao kako je odlučio da poštedi iskusnog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dojam je da je i Džeko odlučio da nakon pet godina promijeni klub te potpiše za Juventus gdje mu je zagarantovana borba za trofeje što u Romi baš i nije slučaj.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi