Devet novajlija, ali nije gotovo: 'Jedinica' se na Banja Ilidži traži kao suho zlato

Ko će na gol Zvijezde?

Devet novajlija, ali nije gotovo: 'Jedinica' se na Banja Ilidži traži kao suho zlato

S. Mlaćo

Uzbudljivo će biti na Banja Ilidži u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH. Prometno je bilo tokom zimskog prelaznog roka u oba pravca, a navijači se nadaju dobrim igrama i ostanku u vrhu tabele.

U Zvijezdi vrijedno tragaju za novim pojačanjima. Iako su u ovaj klub do sada stigla čak devetorica novih nogometaša (Armin Jazvin, Stefan Janjić, Slađan Antić, Dejan Vučić, Saša Maksimović, Alen Kurtalić, Armin Kadić, Nemanja Đekić i Marko Drakul), izvjesno je da ta lista nije zatvorena.

Najveći problemi trenutno su na golmanskoj poziciji gdje Zvijezda ima trojicu perspektivnih golmana. Azur Aljkanović, Ensar Hanić i Adin Selimović svakako jesu budućnost, ali svjestan je Mile Lazarević i njegovi pomoćnici da je timu potrebna iskusna "jedinica".

Uprava Zvijezde vrijedno radi na "pronalasku" istog, a saznajemo da se traga i za pojačanjem na poziciji napadača čime bi zimski prelazni rok na Banja Ilidži bio kompletiran.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nogometaši Zvijezde sutra će odigrati trening-utakmicu između sebe, dok je za srijedu zakazan duel protiv FK Tekstilac, člana Prve lige RS.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi