Di Carlo: Trenutak Quagliarelline magije je sve promijenio

Trener Chieva nakon poraza

Di Carlo: Trenutak Quagliarelline magije je sve promijenio

Sampdorija je danas u 18. kolu Serije A rezultatom 2:0 savladala Chievo, a najljepši momenat utakmice bio je gol iskusnog Fabia Quagliarelle.

35-godišnji napadač je ponovo pogodio petom, slično kao protiv Napolija prije tri mjeseca, i doveo Sampdoriju u vodstvo od 1:0 u 47. minuti utakmice.

Gaston Ramirez je 12 minuta kasnije potvrdio pobjedu svoje ekipe, ali trener Chieva Domenico Di Carlo smatra da je Quagliarellina magija odlučila ishod meča.

"Igrali smo protiv dobre ekipe koja ima želju i hrabrost da pokuša nametnuti svoju volju... Puno vremena smo proveli u kaznenom prostoru Sampdorije, bili smo dobri, ali Quagliarellin trenutak magije je promijenio čitavu utakmicu", poručio je nakon pobjede svoje ekipe Di Carlo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi